🏆 SIKTA MOT STJÄRNORNA 2022 🏆

FÄ STJÄRNSTATUS pĂ„ DressyrgĂ„rden 2022 ⭐

 

Catrin Henriksson och DressyrgĂ„rdens projekt ”SIKTA MOT STJÄRNORNA”.
GOD RIDNING – INSPIRATION – UTVECKLING
TRÄNA – TÄVLA

Årligen arrangerar dressyrtrĂ€naren och -domaren Catrin Henriksson ⭐SIKTA MOT STJÄRNORNA⭐ (dvs en serie av Programridningar/Pay and Ride) pĂ„ sin anlĂ€ggningen DressyrgĂ„rden i VĂ„xtorp. Ekipagen kan vĂ€lja att vara med enstaka gĂ„nger eller i hela serien.
Det kommer bli samma upplĂ€gg som tidigare Ă„r pĂ„ DressyrgĂ„rden men det blir ocksĂ„ en separat variant med annat upplĂ€gg online för att inspirera ekipage som i dagslĂ€get inte har möjlighet att komma till DressyrgĂ„rden. Du som vill kan vara med bĂ„de online och pĂ„ DressyrgĂ„rden – följ anvisningarna för respektive arrangemang. DĂ€remot kan man inte tillgodorĂ€kna sig online för deltagande pĂ„ DressyrgĂ„rden eller vice versa.

STJÄRNDRESSYR, STJÄRNKVÄLLAR samt en STJÄRNAFTON kommer fortsĂ€tta att anordnas för att stimulera ryttare att rida bĂ€ttre och förbereda sig mera inför tĂ€vling.

GOD RIDNING – För att stimulera intresset för god ridning och god grundutbildning för ryttare har DressyrgĂ„rden skapat ett sidoprojekt till STJÄRNDRESSYREN. 2022 Ă€r tredje Ă„ret med GOD RIDNING dĂ€r fokus pĂ„ ryttarens sits och inverkan kommer att belysas samt premieras!

⭐ STJÄRNDRESSYREN gĂ„r i fem omgĂ„ngar 2022 dĂ€r man har chans att trĂ€na tĂ€vling pĂ„ DressyrgĂ„rden. Ekipage som visar kontinuitet (deltager pĂ„ minst tre av dessa fem omgĂ„ngar) kommer vid ”DRESSYRGÅRDENS STJÄRNAFTON” att premieras med en snygg stallplakett i sandgjuten aluminium! Deltagare i STJÄRNDRESSYREN tĂ€vlar Ă€ven om utmĂ€rkelsen ÅRETS STJÄRNA 2022. PĂ„skdressyren (annandagpĂ„sk 18 april 2022), Pay & Ride (1 maj 2022), (6 juni 2022), (24 juli 2022) och Halloweendressyren (29 oktober 2022) Ă€r de fem omgĂ„ngar som ingĂ„r i StjĂ€rndressyren.

StjÀrndressyr omgÄng 1: PÄskdressyr Annandag PÄsk
StjÀrndressyr omgÄng 2: Första Maj Pay and Ride
StjÀrndressyr omgÄng 3: Nationaldag Pay and Ride
SjÀrndressyr omgÄng 4: Sommar Pay and Ride
StjÀrndressyr omgÄng 5: Halloween dressyr

 

❀ GOD RIDNING gĂ„r i fyra omgĂ„ngar 2022 (tvĂ„ pĂ„ vĂ„ren och tvĂ„ pĂ„ hösten) dĂ€r man har chans att trĂ€na tĂ€vlingslikt pĂ„ DressyrgĂ„rden och samtidigt bli bedömd hur man sitter och inverkar pĂ„ hĂ€sten – lite som tĂ€vlingsformen Dressyrryttartest men hĂ€r vĂ€ljer du sjĂ€lv vilket program du vill rida. Ekipage som visar kontinuitet (deltager pĂ„ minst tvĂ„ av dessa fyra omgĂ„ngar) kommer vid ”DRESSYRGÅRDENS STJÄRNAFTON” att premieras med en stallplakett i sandgjuten aluminium. Tre ekipage som visar god ridning och god kontinuitet kommer att belönas med stora rosetter i valörerna guld, silver och brons. En vacker pokal kommer dessutom att delas ut till en GOD RYTTARE varje Ă„r. GOD RIDNING kommer vara en av parametrarna för att bli DressyrgĂ„rdens Champion Rider 2022.

God Ridning omgÄng 1: 6 mars 2022 Klicka hÀr för proposition!
God Ridning omgÄng 2: 27 mars 2022
God Ridning omgÄng 3: 4 september 2022
God Ridning omgÄng 4: 9 oktober 2022

🎬 ONLINE – Det blir ocksĂ„ ett separat arrangemang digitalt – Sikta mot StjĂ€rnorna Online 2022 – för att inspirera ekipage som i dagslĂ€get inte har möjlighet att komma till DressyrgĂ„rden. Litet annat upplĂ€gg men samma tĂ€nk – att kontinuitet premieras. Du som vill kan vara med bĂ„de online och pĂ„ DressyrgĂ„rden – följ anvisningarna för respektive arrangemang. DĂ€remot kan man inte tillgodorĂ€kna sig online för deltagande pĂ„ DressyrgĂ„rden eller vice versa.

STJÄRNKVÄLLAR dvs temakvĂ€llar kommer att anordnas för att fĂ„ inspiration till att tĂ€vla. Ryttarna kommer entusiasmeras att sĂ€tta upp mĂ„l med sin ridning, trĂ€ning och tĂ€vlande – vi SIKTAR MOT STJÄRNORNA!

STJÄRNAFTON kommer anordnas preliminĂ€rt i januari 2023. UtmĂ€rkelser som ”Årets StjĂ€rna 2022”, ”BĂ€sta Utveckling Ekipage 2022” och ”Champion Rider 2022” kommer att delas ut vid denna afton. De som under Ă„ret visat kontinuitet och i STJÄRNDRESSYREN respektive GOD RIDNING kommer att premieras. Även regelbundna elevekipage som pĂ„ lokaltĂ€vling eller högre erhĂ„llit 70% eller mer kommer att presenteras och tilldelas medlemskap i ”70%-klubben”.

WALL OF FAME finns hĂ€r pĂ„ hemsidan â˜ș.

STJÄRNKLÄDER har tagits fram för att ytterligare stĂ€rka gemenskapen i projektet. En snygg hallonröd ridvĂ€st frĂ„n Jacson med laxröda detaljer och silver brodyr pĂ„ bröst och skuldra. För den som hellre vill ha en jacka finns Ă€ven detta i samma fĂ€rg och utförande. Kan köpas till subventionerat pris pĂ„ DressyrgĂ„rden sĂ„ lĂ€nge lagret rĂ€cker. GĂ„ in pĂ„ webbshoppen och bestĂ€ll STJÄRNVÄST eller STJÄRNJACKA.

Allt deltagande sker pÄ egen risk. LÀs Regler och villkor DressyrgÄrden.

VĂ€lkommen att inspireras!
DressyrgÄrden
Catrin Henriksson
0707-592310
WWW.DRESSYR.COM