SIKTA MOT STJÄRNORNA 2019

Få STJÄRNSTATUS på Dressyrgården 2019 🌟.

Catrin Henriksson fortsätter Dressyrgårdens projekt ”SIKTA MOT STJÄRNORNA 2019”.
GOD RIDNING – INSPIRATION – UTVECKLING
TRÄNA – TÄVLA

STJÄRNDRESSYR, STJÄRNKVÄLLAR samt en STJÄRNAFTON kommer att anordnas för att stimulera ryttare att rida bättre och förbereda sig mera inför tävling. En ny utmärkelse ”Årets Stjärna” kommer att delas ut samt en ”Wall of Fame” kommer på hemsidan.

STJÄRNDRESSYREN går i fem omgångar där man har chans att träna tävling på Dressyrgården. Ekipage som deltager på minst tre av dessa fem omgångar kommer vid ”DRESSYRGÅRDENS STJÄRNAFTON” (prel lördag 25 januari 2020) att premieras med en snygg stallplakett i sandgjuten aluminium! Påskdressyren (22 april 2019), Pay & Ride (1 maj, 6 juni & 3 och/eller 4 augusti 2019) och Halloweendressyren (OBS! 26 oktober 2019) är de fem omgångar som ingår i Stjärndressyren. Årets huvudsponsor är JACSON ⭐️ De sponsrar bl. a. med priser till Årets Stjärna samt give aways. Alla deltagande ryttare i årets projekt kommer att få en snygg och praktisk JACSON väska ⭐️.

STJÄRNKVÄLLAR kommer att anordnas för att få inspiration till att tävla. Ryttarna kommer entusiasmeras att sätta upp mål med sin ridning, träning och tävlande – vi SIKTAR MOT STJÄRNORNA!

ÅRETS STJÄRNA 2019 kommer att delas ut vid Dressyrgårdens Stjärnafton.

STJÄRNAFTON kommer anordnas prel lördag 25 januari 2020. Utmärkelser som ”Årets Stjärna 2019”, ”Bästa Utveckling Ekipage 2019” och ”Flitigast Elev 2019” kommer att delas ut vid denna afton. Även elevekipage som på lokaltävling eller högre erhållit 70% eller mer kommer att presenteras och tilldelas medlemskap i ”70%-klubben”.

WALL OF FAME kommer här på hemsidan ☺.

STJÄRNKLÄDER har tagits fram för att ytterligare stärka gemenskapen i projektet. En snygg hallonröd ridväst från Jacson med laxröda detaljer och silver brodyr på bröst och skuldra. För den som hellre vill ha en jacka finns även detta i samma färg och utförande. Kan köpas till subventionerat pris på Dressyrgården så länge lagret räcker. Gå in på webbshoppen och beställ STJÄRNVÄST eller STJÄRNJACKA.

Allt deltagande sker på egen risk. Läs Regler och villkor Dressyrgården.

Välkommen att inspireras!
Dressyrgården
Catrin Henriksson
0707-592310
WWW.DRESSYR.COM