Ryttarmeddelande Pay & Ride Special med GOD RIDNING IRL 20 mars 2024

Välkomna till Dressyrgården på PAY & RIDE SPECIAL med GOD RIDNING omgång 4 lördag 20 april 2024!

Dressyrgården öppnar för ankommande ekipage tidigast kl 08.30.
Parkera så att alla får plats.  Jag har ingen parkeringsvakt så det är av största vikt att ni ställer er nära varandra med nosen mot vägen. Ni med front- alternativt sidourlastning parkera längst hästhagen i norr. Se anläggningskiss nedan.

Tacksam om alla kan hjälpa till och hålla ordning och reda – plocka upp gödsel på parkering och banor direkt – hjälp varandra! Jag har ingen personal som sköter sådant utan det är upp till er att ordna med detta 😉 . Skottkärra och grep finns vid parkering, inne i ridhuset samt vid utebanan. Om skottkärran är full vänligen töm den i containern på baksidan av ridhuset. Inget gödsel bland buskar eller åker.

Domare: Catrin Henriksson

Framridning utomhus sand/klenflis 20×60 m om vädret tillåter annars inomhus i anslutning till din start.
Collectingring inne i ridhuset finns att nyttjas för ett ekipage i taget när tävlingsbanan är 20×40 m.
Tävlingsbana i ridhuset sand/klenflis 20×40 m respektive 20×60 m.
In- och utgång med häst genom stora skjutporten på långsidan.
Inga hästar in i stallgången denna dag.

Fika finns inne i sällskapsrummet!

Ett Hygienbord med handsprit står i ridhusets entré.
Toalett finns inne i ridhuset på kortsidan . (Badrummet vid parkeringen är ENDAST till för oss som jobbar på Dressyrgården).

Medtag vattenhink samt eget vatten till era hästar om ni behöver vattna dem efter avslutad ritt.

Hundar skall hållas kopplade. Inga hundar i ridhus eller butik.

Alla deltagare vänligen läs Regler och villkor Dressyrgården innan ert besök.

Så här går det till:
När föregående ekipage har ridit klart sitt program är nästa ekipage välkommen in på tävlingsbanan. Tacksam om ni håller er redo för att hålla tidsschemat, men tänk på avstånd till andra hästar.
Start inifrån.
När startsignal ges är ni välkomna att presentera ert program.
Efter avslutad ritt stanna kvar på tävlingsbanan på en volt 20 m vid C i fri skritt alternativt sitt av och led er häst tills ni har fått ert protokoll, feedback och deltagarrosett. Därefter kan ni lämna banan.

Deltagandes start i bedömningen God Ridning denna dag kan tillgodoräknas i projektet ”SIKTA MOT STJÄRNORNA IRL 2023/2024”.

Dressyrshoppen:
I sällskapsrummet finns försäljning av lammskinn samt DCH Kollektion av Emaljmuggar, termosflaskor, termosmuggar och termosar m.m. Är det något du önskar utöver det – kontakta Catrin via sms 0707-592310 så plockar vi fram det.

Det finns lista där du som deltagande ryttare skriver vad du handlat som sedan faktureras tillsammans med deltagaravgiften. Är du medhjälpare skriv dina kontaktuppgifter på listan (namn, adress, postadress, mobil, mail och personnummer) så fakturerar jag även er. Ni kan även fotografera det ni handlat och smsa Catrin 0707-592310.

DCH Emaljmugg Sikta mot Stjärnorna 150 kr/st, DCH Väst Sikta mot Stjärnorna 450 kr/st eller DCH Jacka Sikta mot Stjärnorna 500 kr/st finns att köpas.


Tre rosetter och en pokal som kommer delas ut till
GODA RYTTARE på Dressyrgårdens Stjärnafton 2024 ⭐️

Längst ner på denna sida finner ni starttider!

Hjärtligt välkommen!
DRESSYRGÅRDEN

Catrin
0707-592310

Definitiva starttider Pay & Ride Special 20 mars 2024:
10.15 Traditionell LC1 Emma Lindelöf – Maretto JD
10.30 God Ridning LC:1 Emelie Anton – Zarathustra
10.45 Traditionell LB:1 Ingrid Hallengård – Miami
11.00 God Ridning LA:1 Moa Gustafsson – Flaming Star
11.15 Bygga om bana
11.30 God Ridning LA:3 Karin Pettersson – Meriadoc
11.45 God Ridning LB2 Jenny Ter-Borch – Santino
12.00 Träna Jenny Ter-Borch – Santino
12.30 Träna Karin Pettersson – Meriadoc
13.00 Träna Christina Nord – Humira Kry
13.15 Träna Anna Rubin – Höjgaards Java
14.00 Lunchpaus

Publicerad 19 april 2024 kl 20.45

EXTRA TÄNK INFÖR DITT BESÖK:

Rekommenderar att alla som ämnar besöka Dressyrgården (eller anlitar mig som tränare/sadelprovare till ert stall/anläggning) dagen före samt samma dag tempar era hästar. Dessutom att ni kontrollerar er häst samt andra hästar i stallet noggrant efter näsflöde. Om er häst eller annan häst i stallet har feber eller visar tecken på luftvägsinfektion/snuva så vill jag att ni stannar hemma/avbokar er tid.

Rekommenderar alla som ämnar besöka Dressyrgården att vara rena om händerna och har kläder och skor som garanterat inte har använts i stall där sjuka hästar eller smitta förekommer (ger låg risknivå) alternativt har rena kläder eller skor (ger lägst risknivå).

Låt inte hästar från olika stall komma i närkontakt med varandra. Låt inte andra vidröra din häst hur som helst och undvik själv fysisk kontakt med andras hästar. Använd handdesinfektion före och efter hästkontakter. Använd enbart egen utrustning till hästen och låna inte ut den. På Dressyrgården är vi tacksamma om ni under säsong för smittor behåller täcken, transportskydd m.m. kvar i era transporter och inte tar med in i ridhuset. Övrig tid häng inga täcken på sarg/räcke eller stolar/soffor utan förvara i egen ”Ikea kasse”.

Detta är för allas säkerhet.