🏆 SIKTA MOT STJÄRNORNA 2020 🏆

Få STJÄRNSTATUS på Dressyrgården 2020 🌟.

Catrin Henriksson vidarutvecklar Dressyrgårdens projekt ”SIKTA MOT STJÄRNORNA”.
GOD RIDNING – INSPIRATION – UTVECKLING
TRÄNA – TÄVLA

STJÄRNDRESSYR, STJÄRNKVÄLLAR samt en STJÄRNAFTON kommer fortsätta att anordnas för att stimulera ryttare att rida bättre och förbereda sig mera inför tävling.

GOD RIDNING – Nytt för 2020! För att stimulera intresset för god ridning och god grundutbildning för ryttare har Dressyrgården nu ett sidoprojekt till STJÄRNDRESSYREN. Vi startar upp under våren 2020 där fokus på ryttarens sits och inverkan kommer att belysas samt premieras!

⭐️ STJÄRNDRESSYREN går i fem omgångar 2020 där man har chans att träna tävling på Dressyrgården. Ekipage som deltager på minst tre av dessa fem omgångar kommer vid ”DRESSYRGÅRDENS STJÄRNAFTON” att premieras med en snygg stallplakett i sandgjuten aluminium! Deltagare i STJÄRNDRESSYREN tävlar även om utmärkelsen ÅRETS STJÄRNA 2020. Påskdressyren (13 april 2020), Pay & Ride (1 maj 2020), (6 eller 7 juni 2020), (12 juli 2020) och Halloweendressyren (prel 24 oktober 2020) är de fem omgångar som ingår i Stjärndressyren.

♥️ GOD RIDNING går i fyra omgångar 2020 (två på våren och två på hösten) där man har chans att träna tävlingslikt på Dressyrgården och samtidigt bli bedömd hur man sitter och inverkar på hästen – lite som tävlingsformen Dressyrryttartest men här väljer du själv vilket program du vill rida. Ekipage som deltager på minst två av dessa fyra omgångar kommer vid ”DRESSYRGÅRDENS STJÄRNAFTON” att premieras där bl.a. de tre främsta ekipagen kommer att belönas med stora rosetter i valörerna guld, silver och brons. En vacker pokal kommer dessutom att delas ut till en GOD RYTTARE varje år. GOD RIDNING kommer vara en av parametrarna för att bli Champion Rider 2020 – ”Årets Flitigaste Elev”.
Vårens preliminära datum är 1 mars och 22 mars 2020. Höstens preliminära datum är 23 augusti och 20 september 2020.

🎬 ONLINE – Det blir också ett separat arrangemang digitalt – Sikta mot Stjärnorna Online 2020 – för att inspirera ekipage som i dagsläget inte har möjlighet att komma till Dressyrgården. Litet annat upplägg men samma tänk – att kontinuitet premieras. Du som vill kan vara med både online och på Dressyrgården – följ anvisningarna för respektive arrangemang. Däremot kan man inte tillgodoräkna sig online för deltagande på Dressyrgården eller vise versa.

STJÄRNKVÄLLAR dvs temakvällar kommer att anordnas för att få inspiration till att tävla. Ryttarna kommer entusiasmeras att sätta upp mål med sin ridning, träning och tävlande – vi SIKTAR MOT STJÄRNORNA!

STJÄRNAFTON kommer anordnas lördag 23 januari 2021. Utmärkelser som ”Årets Stjärna 2020”, ”Bästa Utveckling Ekipage 2020” och ”Champion Rider 2020” kommer att delas ut vid denna afton. De som under året visat kontinuitet och i STJÄRNDRESSYREN respektive GOD RIDNING kommer att premieras. Även elevekipage som på lokaltävling eller högre erhållit 70% eller mer kommer att presenteras och tilldelas medlemskap i ”70%-klubben”.

WALL OF FAME finns här på hemsidan ☺.

STJÄRNKLÄDER har tagits fram för att ytterligare stärka gemenskapen i projektet. En snygg hallonröd ridväst från Jacson med laxröda detaljer och silver brodyr på bröst och skuldra. För den som hellre vill ha en jacka finns även detta i samma färg och utförande. Kan köpas till subventionerat pris på Dressyrgården så länge lagret räcker. Gå in på webbshoppen och beställ STJÄRNVÄST eller STJÄRNJACKA.

Allt deltagande sker på egen risk. Läs Regler och villkor Dressyrgården.

Välkommen att inspireras!
Dressyrgården
Catrin Henriksson
0707-592310
WWW.DRESSYR.COM