🏆 SIKTA MOT STJÄRNORNA 2021 🏆

Få STJÄRNSTATUS på Dressyrgården 2021 ⭐️

 

Catrin Henriksson utvecklar Dressyrgårdens projekt ”SIKTA MOT STJÄRNORNA”.
GOD RIDNING – INSPIRATION – UTVECKLING
TRÄNA – TÄVLA

Årligen arrangerar dressyrtränaren och -domaren Catrin Henriksson ⭐️SIKTA MOT STJÄRNORNA⭐️ (dvs en serie av Programridningar/Pay and Ride) på sin anläggningen Dressyrgården i Våxtorp. Ekipagen kan välja att vara med enstaka gånger eller i hela serien.
Det kommer bli samma upplägg som tidigare år på Dressyrgården men det blir också en separat variant med annat upplägg online för att inspirera ekipage som i dagsläget inte har möjlighet att komma till Dressyrgården. Du som vill kan vara med både online och på Dressyrgården – följ anvisningarna för respektive arrangemang. Däremot kan man inte tillgodoräkna sig online för deltagande på Dressyrgården eller vice versa.

STJÄRNDRESSYR, STJÄRNKVÄLLAR samt en STJÄRNAFTON kommer fortsätta att anordnas för att stimulera ryttare att rida bättre och förbereda sig mera inför tävling.

GOD RIDNING – För att stimulera intresset för god ridning och god grundutbildning för ryttare har Dressyrgården skapat ett sidoprojekt till STJÄRNDRESSYREN. 2021 är andra året med GOD RIDNING där fokus på ryttarens sits och inverkan kommer att belysas samt premieras!

⭐️ STJÄRNDRESSYREN går i fem omgångar 2021 där man har chans att träna tävling på Dressyrgården. Ekipage som visar kontinuitet (deltager på minst tre av dessa fem omgångar) kommer vid ”DRESSYRGÅRDENS STJÄRNAFTON” att premieras med en snygg stallplakett i sandgjuten aluminium! Deltagare i STJÄRNDRESSYREN tävlar även om utmärkelsen ÅRETS STJÄRNA 2021. Påskdressyren (5 april 2021), Pay & Ride (1 maj 2021), (6 juni 2021), (8 augusti 2021) och Halloweendressyren (prel 6 november 2021) är de fem omgångar som ingår i Stjärndressyren.

Stjärndressyr omgång 1: Påskdressyr 5 april 2021 – Klicka här för proposition!
Stjärndressyr omgång 2: Första Maj Pay and Ride 1 maj 2021 – Klicka här för proposition!
Stjärndressyr omgång 3: Nationaldag Pay and Ride 6 juni 2021 – Klicka här för proposition!
Sjärndressyr omgång 4: Sommar Pay and Ride 8 augusti 2021 – klicka här för proposition!
Stjärndressyr omgång 5: Halloween dressyr 6 november 2021 – Klicka här för proposition!

 

❤️ GOD RIDNING går i fyra omgångar 2021 (två på våren och två på hösten) där man har chans att träna tävlingslikt på Dressyrgården och samtidigt bli bedömd hur man sitter och inverkar på hästen – lite som tävlingsformen Dressyrryttartest men här väljer du själv vilket program du vill rida. Ekipage som visar kontinuitet (deltager på minst två av dessa fyra omgångar) kommer vid ”DRESSYRGÅRDENS STJÄRNAFTON” att premieras med en stallplakett i sandgjuten aluminium. Tre ekipage som visar god ridning och god kontinuitet kommer att belönas med stora rosetter i valörerna guld, silver och brons. En vacker pokal kommer dessutom att delas ut till en GOD RYTTARE varje år. GOD RIDNING kommer vara en av parametrarna för att bli Dressyrgårdens Champion Rider 2021.
Vårens preliminära datum är 14 mars och 28 mars 2021. Höstens preliminära datum är 3 oktober och 24 oktober 2021.

God Ridning omgång 1: God Ridning 14 mars 2021 – Klicka här för proposition!
God Ridning omgång 2: God Ridning 28 mars 2021 – Klicka här för proposition!
God Ridning omgång 3: God Riding 3 oktober 2021 – Klicka här för proposition!
God Ridning omgång 4: God Ridning 24 oktober 2021 – Klicka här för proposition!

🎬 ONLINE – Det blir också ett separat arrangemang digitalt – Sikta mot Stjärnorna Online 2021 – för att inspirera ekipage som i dagsläget inte har möjlighet att komma till Dressyrgården. Litet annat upplägg men samma tänk – att kontinuitet premieras. Du som vill kan vara med både online och på Dressyrgården – följ anvisningarna för respektive arrangemang. Däremot kan man inte tillgodoräkna sig online för deltagande på Dressyrgården eller vice versa.

STJÄRNKVÄLLAR dvs temakvällar kommer att anordnas för att få inspiration till att tävla. Ryttarna kommer entusiasmeras att sätta upp mål med sin ridning, träning och tävlande – vi SIKTAR MOT STJÄRNORNA!

STJÄRNAFTON kommer anordnas i januari 2022. Utmärkelser som ”Årets Stjärna 2021”, ”Bästa Utveckling Ekipage 2021” och ”Champion Rider 2021” kommer att delas ut vid denna afton. De som under året visat kontinuitet och i STJÄRNDRESSYREN respektive GOD RIDNING kommer att premieras. Även regelbundna elevekipage som på lokaltävling eller högre erhållit 70% eller mer kommer att presenteras och tilldelas medlemskap i ”70%-klubben”.

WALL OF FAME finns här på hemsidan ☺.

STJÄRNKLÄDER har tagits fram för att ytterligare stärka gemenskapen i projektet. En snygg hallonröd ridväst från Jacson med laxröda detaljer och silver brodyr på bröst och skuldra. För den som hellre vill ha en jacka finns även detta i samma färg och utförande. Kan köpas till subventionerat pris på Dressyrgården så länge lagret räcker. Gå in på webbshoppen och beställ STJÄRNVÄST eller STJÄRNJACKA.

Allt deltagande sker på egen risk. Läs Regler och villkor Dressyrgården.

Välkommen att inspireras!
Dressyrgården
Catrin Henriksson
0707-592310
WWW.DRESSYR.COM