🎬 ONLINE 🎬 SOMMARENS STJÄRNDRESSYR 😎 t.o.m. 12 juli 2020

😎 SOMMARENS STJÄRNDRESSYR ONLINE 😎
Stjärndressyr/Programridning online

Rid valfritt dressyrprogram (ett program du brukar träna/tävla) och bli bedömd som på tävling. Alla raser, ponny/häst, alla nivåer, alla åldrar välkomna att deltaga!

Vi tillämpar Svenska Ridsportsförbundets TRs regler vad gäller godkänd ridhjälm, ridskor/ridstövlar och hästens utrustning. Spö är ej tillåtet. Benlindor eller benskydd på hästen är tillåtet. Hästarna skall vara fullt friska och förberedda för uppgiften.

Deltagande ekipage i SOMMARENS STJÄRNDRESSYR ONLINE har möjlighet att tillgodoräkna sig ritten i
🎬SIKTA MOT STJÄRNORNA ONLINE 2020🎬
samt är med i utlottning av digital programträning/dressyrträning för dressyrtränare och -domare Catrin Henriksson och utlottning av goodiebag från Dressyrshoppen WWW.DRESSYR.COM.

– Jag tycker att det är mycket svårt att bedöma och värdera en ritt korrekt enbart utifrån en videoinspelning säger Catrin Henriksson. Vi har tagit fram speciella protokoll för ändamålet för att särskilja online protokollen från vanlig/traditionell bedömning. Med programridning online hoppas jag med mina kommentarer hjälpa och inspirera ryttare som inte har möjlighet att personligen komma till Dressyrgården.

Catrin Henriksson vidarutvecklar Dressyrgårdens projekt ”SIKTA MOT STJÄRNORNA”.
GOD RIDNING – INSPIRATION – UTVECKLING
-TRÄNA – TÄVLA

Årligen arrangerar dressyrtränaren och -domaren Catrin Henriksson ⭐️SIKTA MOT STJÄRNORNA⭐️ (dvs en serie av Programridningar/Pay and Ride) på sin anläggningen Dressyrgården i Våxtorp.
Det kommer bli samma upplägg som tidigare år på Dressyrgården men det blir också en variant online för att inspirera ryttare som i dagsläget inte har möjlighet att komma till Dressyrgården.

Deltagande i SOMMARENS STJÄRNDRESSYR ONLINE kan tillgodoräknas i projektet 🎬SIKTA MOT STJÄRNORNA ONLINE 2020🎬:

⭐️STJÄRNDRESSYREN ONLINE⭐️ går i fem omgångar och ♥️GOD RIDNING ONLINE♥️ går i två omgångar där man har chans att träna tävlingslikt online.

Ekipage som deltager på minst tre av fem omgångar av STJÄRNDRESSYREN ONLINE samt en av två omgångar GOD RIDING ONLINE kommer vid ”DRESSYRGÅRDENS STJÄRNAFTON” (januari 2021) uppmärksammas/premieras – kan man personligen inte deltaga denna afton skickas det.

SOMMARENS STJÄRNDRESSYR ONLINE:
Domare: Catrin Henriksson

Den som filmar ska stå vid C och filma med kameran i liggande/landskapsläge. Det går bra att zooma in rörelser som är långt från domaren men var noggrann med att få med hela hästen samt bokstavskyltarna så att det framgår att rörelsen är rätt placerad.
Banan skall helst ha exakta mått, 20×40 eller 20×60 beroende på program, och bokstävernas placering skall vara tydligt markerade.

VIKTIGT FÖR ATT DELTAGA:
1. Anmälan (öppnar 4 juli 2020) ENDAST VIA SPECIELLT FORMULÄR – KLICKA HÄR! (Vid anmälan får du programridningens speciella sifferkod – som din häst skall ha väl synligt under hela ritten). Max 2 ritter per ekipage. Swisha deltagaravgift 200 kr/ritt (varav 11,32 kr i moms) till Dressyr Catrin Henriksson Swish 123 272 08 78 – ange ”Sommarens Stjärndressyr Online 2020” och ekipagets namn. Anmälan öppen till 12 juli 2020 kl 18.00.
2. Bli vän med Catrin Henriksson på Facebook. Gör ett offentligt Facebook inlägg på din/din förälders sida under perioden 10-12 juli 2020 med:
– Foton på ekipaget, maximalt 3 foton.
– Tagga: Catrin Henriksson – så att det kommer upp i hennes flöde.
– Ange plats: Dressyrgården.
– Skriv namn på ekipaget samt en motivering till varför just du är med i SOMMARENS STJÄRNDRESSYR ONLINE 2020.
3. Dessutom skall du skicka din ritt i sin helhet utan avbrott (eller klipp) med originalljud. Efter sista halten skrittar du fram till filmaren och visar/filmar din utrustning (nummerlapp samt från båda sidorna bett, nosgrimma och sporrar/skänkelläget) i närbild. Kom ihåg att programridningens speciella sifferkod ska vara synlig på din häst under hela ritten! Film skickas till info@dressyr.com ange ”Sommarens  Stjärndressyr  Online 2020”, namn på ekipaget, kategori om ponny och program. Du kan välja att ladda upp den på YouTube och skicka länk dit eller använda dig av WeTransfer. Filmen skall vara oss tillhanda senast söndag 12 juli 2020 kl 18.00.
Protokoll med betyg och kommentarer mailas till den mailadress som filmlänk skickas från alternativt via PM till dig/din förälder. Det kan ta några dagar för oss att bedöma allas ritter – ha tålamod.
Vi förbehåller oss rätten att använda era foton och filmer. De bästa ritterna kan komma att publiceras på våra sidor.
Gällande utlottning av Digital dressyrträning/programträning för Catrin Henriksson och Goodiebag från WWW.DRESSYR.COM meddelas detta på Facebook.

Du som vill vara med både online och på plats på Dressyrgården anmäler och betalar startavgift till båda arrangemangen. Du kan inte delta online med ritten som du gör på plats, utan filmar en ritt hemma och skickar in enligt anvisningarna.

Lycka till med ditt deltagande!
DRESSYRGÅRDEN
0430-31000
Catrin Henriksson
0707-592310
DRESSYR.COM